De praktijk | Kwaliteit


NPA accreditatie

Op 3 november 2005 hebben wij als een van de eerste praktijken in Nederland het NPA kwaliteitskeurmerk voor huisartspraktijken ontvangen. Daarvoor werd onze praktijk uitgebreid doorgelicht. Zowel het medisch handelen als de praktijkvoering en het oordeel van onze patiënten zijn in kaart gebracht. Met de uitkomsten hebben we ook een aantal verbeterplannen gemaakt. Sindsdien wordt onze praktijk jaarlijks getoetst of we nog aan de eisen voldoen. De tips uit nemen we dan mee in verbeterplannen. Op deze manier kunnen we onze zorg blijven verbeteren! 

Opleiden

Om zelf ook scherp te blijven zijn we een opleidingspraktijk. Er zijn altijd twee huisartsen in opleiding verbonden aan de praktijk en een doktersassistent. De huisartsen in opleiding hebben meestal enkele jaren in ziekenhuizen of elders gewerkt en worden in de huisartsenpraktijk verder opgeleid. Deze specialisatie duurt 3 jaar. Hiervoor zijn wij verbonden aan de huisartsenopleiding van de Universiteit van Maastricht. Voor de opleiding tot doktersassistent werken wij samen met het SUMA college. 

BIG registratie

Onze zorgverleners zijn allemaal BIG geregistreerd. Medewerkers uit de praktijk blijven zich verdiepen in hun vak door opleidingen en trainingen te volgen. 
Nieuws en mededelingen
Vacature Doktersassistent
Geplaatst: 28 juli 2021
Zoek jij een leuke baan als doktersassistent in onze Huisartsenpraktijk?

Lees meer
Zorggroep DOH wederom gecertificeerd door NPA
Zorggroep DOH wederom gecertificeerd door NPA
Geplaatst: 27 juli 2021
In april jl. is zorggroep DOH als eerste zorggroep getoetst aan de vernieuwde normen NPA-certificering Zorggroep. Vol trots mogen we melden dat het certificaat door NPA aan ons is toegekend voor drie jaar.

Lees meer
DOH trakteert op ijsjes!
DOH trakteert op ijsjes!
Geplaatst: 26 juli 2021
Om iedereen te bedanken voor alle inzet en te vieren dat we de zomer ingaan heeft DOH afgelopen week de ijsfiets langs gestuurd bij onze praktijken.

Lees meer