De praktijk | Coronavirus


                                                                                                                              

13 mei 2020

Beste heer, mevrouw,

Eerder heeft u van ons een brief gekregen om u te informeren over de maatregelen van Huisartsenpraktijk De Kleine Dommel in verband met het Corona virus. Graag willen wij u via deze brief opnieuw informeren over het weer op gang komen van de reguliere zorg.

Wij merken dat patiënten zich minder snel met klachten richten tot de huisarts. We horen regelmatig van patiënten dat ze ons niet willen belasten met vragen en klachten die niet over Corona gaan. Dat is niet nodig. Het is belangrijk dat u contact met ons zoekt als u vragen heeft over uw gezondheid. Net als anders helpen wij u graag, al gaat het in deze tijd iets anders dan dat u van ons gewend bent.

U kunt met uw vraag bellen naar de praktijk en de assistente zal samen met u kijken hoe we uw zorgvraag het beste kunnen afhandelen. Dit kan via een telefonisch consult of via beeldbellen. Als het nodig is om u te zien op de praktijk om het beter te kunnen beoordelen kan dat op het spreekuur. Vanzelfsprekend houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM. De praktijk is aangepast aan het 1.5 meter advies: de zitplaatsen in de wachtkamer zijn verder uit elkaar en het spreekuur is meer verspreid over de dag. Afspraken met de praktijkondersteuner verlopen groot en deels nog telefonisch of via beeldbellen. Mocht u hier vragen over hebben dan kunt u zich richten tot uw praktijkondersteuner.

Nog steeds vragen wij u om niet naar de praktijk te komen als u klachten heeft van verkoudheid, hoesten en/of koorts. U kunt dan het beste eerst telefonisch contact opnemen.

Voor u is het nog gemakkelijker communiceren met de praktijk via www.MijnGezondheid.net. Via het portaal kunt u berichten of foto’s sturen, uw bloeduitslagen inzien of een afspraak inplannen op het spreekuur. Meer informatie hierover vindt u op onze website.

Hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet, 

Huisartsenpraktijk De Kleine Dommel
www.dekleinedommel.dohnet.nl


Nieuws en mededelingen
Vacature Doktersassistent
Geplaatst: 28 juli 2021
Zoek jij een leuke baan als doktersassistent in onze Huisartsenpraktijk?

Lees meer
Zorggroep DOH wederom gecertificeerd door NPA
Zorggroep DOH wederom gecertificeerd door NPA
Geplaatst: 27 juli 2021
In april jl. is zorggroep DOH als eerste zorggroep getoetst aan de vernieuwde normen NPA-certificering Zorggroep. Vol trots mogen we melden dat het certificaat door NPA aan ons is toegekend voor drie jaar.

Lees meer
DOH trakteert op ijsjes!
DOH trakteert op ijsjes!
Geplaatst: 26 juli 2021
Om iedereen te bedanken voor alle inzet en te vieren dat we de zomer ingaan heeft DOH afgelopen week de ijsfiets langs gestuurd bij onze praktijken.

Lees meer