De praktijk | Kwaliteit


NPA accreditatie

Op 3 november 2005 hebben wij als een van de eerste praktijken in Nederland het NPA kwaliteitskeurmerk voor huisartspraktijken ontvangen. Daarvoor werd onze praktijk uitgebreid doorgelicht. Zowel het medisch handelen als de praktijkvoering en het oordeel van onze patiënten zijn in kaart gebracht. Met de uitkomsten hebben we ook een aantal verbeterplannen gemaakt. Sindsdien wordt onze praktijk jaarlijks getoetst of we nog aan de eisen voldoen. De tips uit nemen we dan mee in verbeterplannen. Op deze manier kunnen we onze zorg blijven verbeteren! 

Opleiden

Om zelf ook scherp te blijven zijn we een opleidingspraktijk. Er zijn altijd twee huisartsen in opleiding verbonden aan de praktijk en een doktersassistent. De huisartsen in opleiding hebben meestal enkele jaren in ziekenhuizen of elders gewerkt en worden in de huisartsenpraktijk verder opgeleid. Deze specialisatie duurt 3 jaar. Hiervoor zijn wij verbonden aan de huisartsenopleiding van de Universiteit van Maastricht. Voor de opleiding tot doktersassistent werken wij samen met het SUMA college. 

BIG registratie

Onze zorgverleners zijn allemaal BIG geregistreerd. Medewerkers uit de praktijk blijven zich verdiepen in hun vak door opleidingen en trainingen te volgen. 
Nieuws en mededelingen
Het Coronavirus en wat u zelf kan doen
Het Coronavirus en wat u zelf kan doen
Geplaatst: 1 oktober 2020
Er zijn veel maatregelen om het Coronavirus onder controle te houden. Er wordt daarbij een groot beroep gedaan op u als burger. Wat u kunt doen leest u hier.

Lees meer
Het Coronavirus en de huisartsenpraktijk
Het Coronavirus en de huisartsenpraktijk
Geplaatst: 1 oktober 2020
De Coronamaatregelen zijn verder aangescherpt om het virus onder controle te krijgen. Deze maatregelen betekenen ook veel voor uw huisartsenpraktijk. Wat precies dat leest u hier.

Lees meer
Bevolkingsonderzoek
Bevolkingsonderzoek
Geplaatst: 24 augustus 2020
Het bevolkingsonderzoek borstkanker, baarmoederhalskanker-, en -darmkanker vindt weer plaats.

Lees meer