De praktijk | Coronavirus


                                                                                                                              

13 mei 2020

Beste heer, mevrouw,

Eerder heeft u van ons een brief gekregen om u te informeren over de maatregelen van Huisartsenpraktijk De Kleine Dommel in verband met het Corona virus. Graag willen wij u via deze brief opnieuw informeren over het weer op gang komen van de reguliere zorg.

Wij merken dat patiënten zich minder snel met klachten richten tot de huisarts. We horen regelmatig van patiënten dat ze ons niet willen belasten met vragen en klachten die niet over Corona gaan. Dat is niet nodig. Het is belangrijk dat u contact met ons zoekt als u vragen heeft over uw gezondheid. Net als anders helpen wij u graag, al gaat het in deze tijd iets anders dan dat u van ons gewend bent.

U kunt met uw vraag bellen naar de praktijk en de assistente zal samen met u kijken hoe we uw zorgvraag het beste kunnen afhandelen. Dit kan via een telefonisch consult of via beeldbellen. Als het nodig is om u te zien op de praktijk om het beter te kunnen beoordelen kan dat op het spreekuur. Vanzelfsprekend houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM. De praktijk is aangepast aan het 1.5 meter advies: de zitplaatsen in de wachtkamer zijn verder uit elkaar en het spreekuur is meer verspreid over de dag. Afspraken met de praktijkondersteuner verlopen groot en deels nog telefonisch of via beeldbellen. Mocht u hier vragen over hebben dan kunt u zich richten tot uw praktijkondersteuner.

Nog steeds vragen wij u om niet naar de praktijk te komen als u klachten heeft van verkoudheid, hoesten en/of koorts. U kunt dan het beste eerst telefonisch contact opnemen.

Voor u is het nog gemakkelijker communiceren met de praktijk via www.MijnGezondheid.net. Via het portaal kunt u berichten of foto’s sturen, uw bloeduitslagen inzien of een afspraak inplannen op het spreekuur. Meer informatie hierover vindt u op onze website.

Hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet, 

Huisartsenpraktijk De Kleine Dommel
www.dekleinedommel.dohnet.nl


Nieuws en mededelingen
Het Coronavirus en wat u zelf kan doen
Het Coronavirus en wat u zelf kan doen
Geplaatst: 1 oktober 2020
Er zijn veel maatregelen om het Coronavirus onder controle te houden. Er wordt daarbij een groot beroep gedaan op u als burger. Wat u kunt doen leest u hier.

Lees meer
Het Coronavirus en de huisartsenpraktijk
Het Coronavirus en de huisartsenpraktijk
Geplaatst: 1 oktober 2020
De Coronamaatregelen zijn verder aangescherpt om het virus onder controle te krijgen. Deze maatregelen betekenen ook veel voor uw huisartsenpraktijk. Wat precies dat leest u hier.

Lees meer
Bevolkingsonderzoek
Bevolkingsonderzoek
Geplaatst: 24 augustus 2020
Het bevolkingsonderzoek borstkanker, baarmoederhalskanker-, en -darmkanker vindt weer plaats.

Lees meer